• Class Schedule for Ms. Sarah Matthews

    4thGrade

    7:45-8:05            20 min.             ELA

    8:05-8:45            40 min.            Specials

     

    Monday- Computer Lab, Tuesday- Science Lab, Wednesday- Art, Thursday- Music, Friday- PE


    8:45-10:00         75 min.               Math

    10:00-11:00       60 min.               ELA

    11:00-11:45       45 min.               Science

    11:45-12:35       50 min.               Social Studies

    12:20-12:45       25 min.               Lunch

    12:45-1:00         15 min.               ELA

    1:00-1:15                                       Recess

    1:15-2:15            60 min               ELA