• Class Schedule for

    Mrs. Bonnie Ruedinger

    4th Grade

    Teacher

     

     

    Time

     

    Minutes

     

    Academic area

     

     

    7:45 – 8:05

     

    20 minutes

     

    Homeroom/ ELA

     

    8:05 – 8:55

     

    50 minutes

    Specials

    3 Day Rotation

    8:55 – 10:15

    80 minutes

    Math

    10:15 – 10:30

    15 minutes

    ELA

     

    10:30 – 10:45

     

    15 minutes

     

    Recess

     

    10:45 – 11:40

     

    55 minutes

     

    ELA

     

    11:40 – 12:40

     

    60 minutes

     

    Concepts

     

    12:40 – 1:05

     

    25 minutes

     

    Lunch

     

    1:05 – 1:15

     

    10 minutes

     

    Homework/Pack up

     

    1:15 – 2:15

     

    60 minutes

     

    ELA/ Reading Renaissance

Class Schedule